Vision

Alumi Lightdesign producerer udendørsbelysning, der kan holde mange år ud i fremtiden.

Vores helt store passion er kvalitet og design, der går op i en højere enhed. Vi vil være bedre end det bedste, når det kommer til holdbarhed og kvalitet, uden at gå på kompromis med designet.

Vi prioriterer at producere alle vores lamper i højeste vandalklasse, og kvaliteten er blandt de allerbedste på markedet.

Vores motto er: Dansk kvalitet og design

Grundet vores lange erfaring og indsigt i produktion af belysning, kan vi garantere et produkt, der er produceret i kvalitetsmaterialer, og hvor der på intet tidspunkt er sprunget over, hvor gærdet er lavest.

Produktion i Horsens
Produktionen af vores lamper foregår på egen fabrik i Horsens.

Indenfor de områder vi ikke selv mestrer, samarbejder vi med de bedste i landet inden for deres brancher af laserskæring, galvanisering og pulverlakering.

Bæredygtighed er et must i vores tid og et område, der ligger vores hjerter meget nær. Da vi skal være med til at bibeholde et godt og sundt miljø til vores efterkommere.

Derfor er alle vores lamper produceret til brug af LED, så det er muligt at begrænse elforbruget.

Grøn Politik
Hos Alumi Lightdesign har vi oprettet en Grøn Politik, som bl.a. omhandler reduktion af CO²-udslip, miljøcertificerede underleverandører mm.

På vores LA76-serie er vi gået skridtet videre ift. Grøn Politik, hvor vi lægger stor vægt på bæredygtighed, vugge til vugge og vugge til grav-principperne.
Læs om Grøn Politik for vores LA76-serie her

Desuden tilbyder vi på denne serie at tage produkterne retur ved endt levetid. Derved søger vi for korrekt bortskaffelse og sortering af alle delene af lamperne.