Initiativ: Horsens Kommune

Horsens Kommune, har sørget for at lyset, der falder på Husoddestien er grønnere.

Projektet er opført af:

Vores lamper er en integreret del af byggeriets smukke æstetik, og de bidrager med deres elegante design og bæredygtige teknologi til en atmosfære af luksus og komfort. Vi er stolte af at have haft muligheden for at bidrage til dette enestående projekt.

Her finder du de lamper der er med i projektet

Vi har allerede leveret mange
bæredygtige løsninger

Husodde Stien
Horsens Havnefront
Den Sociale Udviklingsfond (SUF)
Designer

Torben Madsen,
LINK Arkitektur

Torben Hansen, en anerkendt arkitekt fra Link Arkitekter, har skabt et unikt design til vores LA76 udendørslampe. Hans design er inspireret af den skandinaviske æstetik og udtrykker en tidløs elegance, som passer perfekt ind i enhver udendørsindretning.

Hans detaljesans og fokus på kvalitet er tydelig i LA76 lampen, som er fremstillet med omhyggeligt udvalgte materialer og avanceret teknologi. Denne bæredygtige lampe er skabt til at tåle de hårde vejrforhold i Skandinavien og er samtidig en stilfuld tilføjelse til enhver facade.

Med Torben Hansens design får man ikke bare en lampe, man får også et stykke dansk designhistorie og en ekspertise, som har været med til at skabe nogle af de mest imponerende bygninger i Danmark og udlandet.

Vi er stolte af at have samarbejdet med Torben Hansen og Link Arkitekter omkring LA76 lampen og at resultatet taler for sig selv.